Logo
Logo

Tjenester

Finansiering

Ønsker du et tilbud på finansiering? Vi ordner et uforpliktende tilbud på finansiering hos en av våre samarbeidspartnere, med en nedbetalingsplan som passer deg. Det kan være mulig fra 0,- i innskudd og opptil 10 års nedbetaling.

Forsikring

Ønsker du et tilbud på forsikring? Vi har samarbeidspartnere som tilbyr konkurransedyktige priser på forsikring. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Videovisning

Vi tilbyr flere digitale alternativer for de som leter etter en ny eller brukt bil. Du kan enkelt kontakte oss via telefon eller e-post for å avtale en videovisning av bilen du er interessert i. Ved å benytte videovisning får du muligheten til å nøye inspisere bilen, samtidig som vi er tilgjengelige for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.

For både din og vår trygghet blir våre biler nøytralt testet hos NAF før de legges ut for salg. Vi leverer også fullstendige NAF-rapporter, og eventuelle forbedringer dokumenteres og inkluderes i tilstandsrapporten du mottar.

Hjemlevering

Vi tilbyr hjemlevering av bilen etter avtale. For korte avstander er denne tjenesten kostnadsfri, mens for leveranser til andre deler av Norge har vi konkurransedyktige priser takket være våre samarbeidspartnere.Ta kontakt med oss for mer informasjon om leveringsalternativer.

Garanti

Auto Bravia samarbeider med en av Norges fremste leverandører innen bruktbil garantier. Vi kan tilby garantier som starter fra 6 måneder og kan utvides opptil 36 måneder. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og mer informasjon.

Autoreg Forhandler

Auto Bravia er en autorisert AutoReg-forhandler godkjent av Statens Vegvesen. Dette gir deg som kunde muligheten for en rask og enkel omregistrering til enhver tid av døgnet. 

Ekstrautstyr

Våre samarbeidspartnere tilbyr svært konkurransedyktige priser på et bredt utvalg av ekstrautstyr. 

Hvis du vurderer ettermontering av ting som hengerfeste, ryggekamera, solfilm på ruter, motor- eller kupévarmer, DAB-adapter, takstativer for ski, sykler, foliering og mer, er du velkommen til å kontakte oss for prisinformasjon.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Lurer du på noe?

Vårt mål er å sikre at enhver handel hos oss er profesjonell, trygg og gjennomsiktig, med et sterkt fokus på kundetilfredshet. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.